Skip to content Skip to footer

X. Hargita megyei ifjúsági cukorbetegek tábora

Idén kerek évfordulóval ünnepeltük a X. ifjúsági cukorbetegek táborát. Egy életreszóló élmény volt mindannyiunknak, hiszen ezek az alkalmak kész közösséggé formáltak bennünket. Egy évtizede még csak álmodtunk arról, ami ma már valóság. Mert ezek a gyerekek és a családok mára már önállóan is segítik egymást, apróbb problémákkal már a kezdők is fordulhatnak tapasztaltabb társaikhoz néha akár csak egy jó szóért, bátorításért, máskor tanácsért tapasztalatért.

Az idei tábor 2022 szeptember 9-11 között került megrendezésre, helyszínünk a borzonti Nyíres panzió volt idén is. A programokat összerázó, ismerkedő és bemelegítő játékokkal kezdtük, majd jöttek a családi közös kézműves és barkács tevékenységek. Nem maradhatott el a felnőttek számára a csoportmunka, a közös tapasztalatcsere sem, mert szülőként a gyerek betegségének karbantartása főleg az ők felelősségük.

Ünnepeltünk tortával, oklevelekkel és az esti közös tábortűz sem maradhatott el a tevékenységek közül. Reméljük jövőben is találkozunk ugyanitt.

Köszönetünket fejezzük ki a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek és további támogatóinknak, hogy lehetőségünk volt idén is megszervezni ezt a hiánypótló rendezvényt.

Hargita megyei ifjúsági és Gyerek Cukorbetegek Egyesülete

Leave a comment

hu_HUHU